If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[ATTACH=CONFIG]170120[/ATTACH]
Здравейте отново.
Оказа се, че е препоръчително да сменя ангренажния комплект, защото не е ясно кога точно е сменян преди мен от предходния по време собственик. Сдобих се с горните (на снимката) части в комплекта. Въпросът ми е, дали е редно да се смени и водната помпа? Твърдят, че е препоръчително? Има ли онлайн каталог, нещо като графични изображения на двигателя, където да придобия представа как точно се задвижва водната помпа?
Преди да ме нападнете - не, няма да го сменям сам, но искам да имам поне елементарна обща култура кое къде... Благодаря предварително.
Здравейте отново! Ново 20 с тази "бегачка" моята. Изчезнаха показанията на таблото - скорост, обороти, ниво на горивото в резервоара, температура! Свети подсветката, но никакви индикации. Някой дали има идея на какво може да се дължи това? Опасявам се, че не съм добър по електротехника.
Благодаря предварително.
Боже, да не го бях правил!!!!
Хора, защо в търговските вериги продават такива предпазители? ЗАЩО?
Половината са стопени и са се разтекли по гнездата?!?! Това ми се е случвало вече с ония китайски боклуци от по левче за блистер предпазителчета, които ги продават в магазините за пиротехнически изделия в Илиенци!
Мамка му!
Бяха прекъснати предпазители №2 № 6 и № 7. № 18 е здрав, в смисъл телта, намотана на него е здрава.
По схема виждам, че е редно на позиция № 6 да е 7,5 А, а тук се мъдри един 5А китаец!? Какво за бога ги е накарало да изгорят? Смених ги и всичко работи?! Дори осветлението на копчетата!
Смених всички предпазители. Има ли на други места предпазители, както на немските варели? Да нямам изненади и на други места?
Оффтопик!
Забелязах едно сиво реле валео там. Ужас, а аз с такъв кеф се отървах от френските чикитарници!
Comment